1. Home
  2. /
  3. Marketing Consulting

Online Marketing Consulting

Startpunt van onze dienstverlening

Consulting is voor PositiveDigits vaak een beginpunt voor de dienstverlening. Bedrijven die ons benaderen worstelen met uiteenlopende vragen over online marketing. Ze zien bijvoorbeeld in de markt dat concurrenten harder groeien of hebben vragen over specifieke online marketing kanalen. Of ze krijgen vanuit klanten of de markt steeds vaker de vraag om ook online te kunnen bestellen en men niet weet op welke manier hiermee gestart kan worden.

Bedrijfsanalyse Aanvragen 020 299 7200

Wat kan PositiveDigits voor uw organisatie betekenen?

Strategie is het startpunt voor succes. PositiveDigits biedt u maatwerk en door te starten met een analyse van uw bedrijf en markt, ontstaat inzicht in de mogelijkheden en de benodigde stappen. Omdat de werkwijze van Analyse tot Optimalisatie datagedreven is, wordt de kans op succesvolle marketing aanzienlijk verhoogd. Samen kunnen we vervolgens een strategie vormen voor de lange termijn en deze vertalen in concrete doelstellingen en planningen.

pointing to laptop

Resultaatgerichte consulting

Naast het opstellen van deze strategie heeft PositiveDigits ruime ervaring in het begeleiden van ondernemers bij het uitvoeren van de strategie. Afhankelijk van het overeengekomen model neemt PositiveDigits ook de uitvoering hiervan voor zijn rekening. Het is niet ongebruikelijk dat organisaties bij het uitvoeren van de strategie flinke groei doormaken.

Resultaatgerichte consulting met een krachtige werkwijze voor het ontwikkelen en uitvoeren van een online marketing strategie.

Inhoudelijk verder lezen over de pilaren van onze werkwijze:

notes on glass wall

Graag gaan wij met u in gesprek over hoe wij van meerwaarde kunnen zijn.

Neem Contact Op