SEA

Zoekmachine Marketing (SEA)

Adverteren op zoekmachines als Google en Bing levert resultaat op. Bij PositiveDigits bent u ervan verzekerd dat u zichtbaar bent voor alle potentiële klanten. Wij hebben ervaring met internationale retailercampagnes en zijn Google Partner met alle vereiste specialisaties. Door middel van glasheldere rapportage, langetermijnstrategie en meetbare methodieken brengen wij uw online performance een stap verder.

Wat uw doelstellingen ook zijn, met onze kennis en actieve deelname aan de online marketing strategie kunnen we samen het gewenste resultaat behalen. Met onze werkwijze met focus op langere termijn bent u ervan verzekerd dat elke euro zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

 • SEA & Strategie

  Wij focussen op langetermijnoplossingen. Daarnaast is het efficiënt inzetten van het beschikbare marketingbudget belangrijk. Daarom creëren we samen een strategie met realistische doelstellingen.  Om op het lange termijn effectief te zijn moet er met beleid worden gehandeld.

 • Data Collectie

  Door het gebruik van innovatie methodes in de campagnes creëren we inzicht in de markt en haar gebruikers. Met een gestructureerd datasysteem kunnen we trends, gedrag en nieuwe kansen omzetten tot resultaat.

 • Data Gedreven Beslissingen

  Elke beslissing omtrent uw campagnes maken we gebaseerd op data. Trends, gedrag of demografische veranderingen kunnen basis zijn om testcases in te zetten. Testcases zullen altijd dienen om uw doelstellingen efficiënter of sneller te bereiken.

 • Succesvolle implementatie van de Marketingstrategie

 • Glasheldere Rapportage

  Dynamische en glasheldere rapporten informeren u periodiek over de staat van uw online campagnes. Deze rapporten worden vergeleken met vorige periodes om progressie in kaart te brengen. Daarnaast merken we dat onze methode van rapportage een vruchtbare dialoog start.

 • Analytics

  Google Analytics gebruiken wij als tool om de campagne en websitedata te organiseren en te analyseren. Door onze ordening wordt overzicht in uw account wordt data informatief.

 • Dialoog

  De dialoog met onze klanten vinden we bij PositiveDigits zeer belangrijk. Daaruit kunnen wij een goed beeld creëren van uw bedrijf en hoe u zich op de markt wilt presenteren. U kunt van ons verwachten dat wij u prikkelen met de juiste vragen zodat wij uw klanten kunnen prikkelen.

 • Volledig inzicht in uw online performance

Heeft u interesse of vragen over de services van PositiveDigits?

Vul dan het contact formulier in!