1. Home
 2. /
 3. Online marketingbureau

Online marketingbureau voor meetbaar resultaat

Ga samen de concurrentie aan

Als productspecialist bent u continu bezig uw aanbod beter aan te sluiten op de behoeften van uw klanten. Toch merkt u dat potentiële afnemers digitaal niet altijd goed de weg kunnen vinden naar uw organisatie. Bij online marketingbureau PositiveDigits bouwen we samen aan die online zichtbaarheid.

Van extraatje naar doorslaggevend

Voorheen was online marketing voor veel bedrijven en ondernemers een extraatje. Inmiddels ligt dat wel anders. Een stevige online positie en dito zichtbaarheid zijn doorslaggevend om de concurrentie voor te blijven. Online marketing zit dan ook al een aantal jaren in een stroomversnelling en daarvoor geldt: hoe meer ondernemers online marketing omarmen, hoe harder die ontwikkeling gaat en hoe groter de afstand tot de markt voor wie niet volgt.

Marketingmix voor webshops en leadgeneratie

We hebben allemaal gemerkt wat het gevolg is wanneer beurzen en evenementen ineens wegvallen. Uw online platform was tijdens de coronacrisis ineens dé manier om toch digitaal een visitekaartje af te geven aan potentiële klanten. Daar komt bij dat met name consumenten versneld vertrouwd zijn geraakt met online shoppen.

De focus is daardoor verschoven van de vraag of online marketing interessant kan zijn voor uw bedrijf, naar hoe u de juiste juiste online marketingmix ontwikkelt om duurzaam te groeien. En precies op dat punt kunnen wij u met onze diensten ondersteunen.

Data als brandstof voor uw online groei

Onze samenwerking begint met een uitgebreide analyse. Op die manier leren we uw bedrijf, aanbod en speelveld doorgronden. Aan de hand van data laten we zien wat de potentie is van de totale markt waar u zich in begeeft. Weet u eenmaal wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u uw groeiambities uitzetten en bepalen we samen de koers.

Ontdek hoe we van Performance een proces maken

De kracht van datagedreven werken, is dat al uw online marketingactiviteiten een constante stroom van nuttige informatie opleveren. Daarmee is het mogelijk om nauwgezet de volgende stappen te selecteren en de connectie met de markt te verbeteren. Tegelijkertijd bent u niet langer afhankelijk van aannames en schattingen.

Bovendien levert elke nieuwe stap weer nieuwe data op. Het resultaat is een gezonde cyclus waarmee uw organisatie steeds efficiënter zijn ruimte inneemt op het internet. Daardoor weten uw klanten u niet alleen steeds beter te vinden; u kunt ook precies datgene bieden waar zij echt behoefte aan hebben.

Wij werken daarom altijd in een vaste, chronologische volgorde waarin data centraal staat. Door online marketing als een proces te benaderen, zijn we in staat de rode draad zichtbaar te maken voor uw organisatie richting. Doordat u vooraf weet waar u heen wilt, kunt u gefundeerde keuzes maken bij het bepalen van uw online marketingmix.

Online marketing uitbesteden aan PositiveDigits

Wanneer uw competenties op een ander vlak liggen, kunt u online marketing aan ons uitbesteden. Zelf praten we liever over samenwerken. U helpt ons immers een goed inzicht in uw markt te verkrijgen en dat geeft ons weer de basis om maatwerk te leveren.

Kennis delen en communicatie als onderdeel van onze integrale aanpak

We leggen ook graag uit wat we doen en waarom. In het delen van die kennis ligt namelijk de meerwaarde van online marketing consulting. U leert zo zelf – vanuit een datagedreven invalshoek – steeds nauwkeuriger de vertaalslag te maken tussen uw aanbod en de markt. Daardoor hoeven we u straks niet langer te vertellen dat online marketing een sterk en essentieel verkoopkanaal is en geen kostenpost; u ervaart het uit de eerste hand.

Hoe versterken wij uw onderneming?

 • Datagedreven werkwijze

  Een werkwijze die zorgt dat uw organisatie grip krijgt op online marketing.

 • Meetbaarheid

  We maken uw belangrijkste KPI’s meetbaar.

 • Inzicht

  Glasheldere rapportages en marketing analyses.

 • Groei

  Focus op verbetering brengt uw bedrijf in beweging.

Samen bouwen aan uw online ambities?

Naam is niet geldig.
Telefoonnummer is niet geldig.
E-mailadres is niet geldig.
Bericht is niet geldig.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA van Google. Hierop zijn Google's Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Oeps, er ging iets mis bij het versturen van uw gegevens. Mail ons, zodat we u alsnog kunnen helpen.