1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Social Adverteren
 6. /
 7. LinkedIn

LinkedIn Adverteren

Groei met gerichte advertenties

Met meer dan een half miljard gebruikers is LinkedIn het grootste platform ter wereld voor zakelijk ingestelde sociale interacties. Daar waar social media zoals Facebook en Instagram vooral een informele insteek hebben, is LinkedIn bedoeld voor professioneel gebruik. Gebruikers plaatsen regelmatig updates omdat ze graag laten zien welke promoties ze hebben behaald of welke nieuwe titel iemand heeft. De informatie die een gebruiker deelt, is dan ook erg compleet. Met LinkedIn adverteren kan hierop worden ingespeeld door gericht een zakelijke doelgroep te bereiken met betaalde advertenties. Daarnaast is LinkedIn een handig platform om nieuwe werknemers aan te trekken en vacatures onder de aandacht te brengen.

Neem Contact Op 020 299 7200

Hoe kunnen wij uw organisatie helpen met LinkedIn Adverteren?

PositiveDigits helpt bedrijven bij het zo effectief mogelijk inzetten van LinkedIn advertenties, waarbij we de campagnes continu optimaliseren. Op basis van de resultaten en salesdoelstellingen die we de campagnes meegegeven, kunnen we gericht sturen tijdens de klantreis. Dit maakt LinkedIn adverteren uitermate geschikt voor het realiseren van brandingdoelstellingen.

Bekendheid vergroten

Om uw gewenste doelgroep op het juiste moment in hun customer journey te bereiken, brengen we eerst uw doelgroep in kaart. Nadat we een goed beeld hebben gekregen van de doelgroep en hun beweegredenen, kijken we of LinkedIn daarbij aansluit. Zo ja, dan zetten we advertentiemogelijkheden optimaal in door de juiste targetingopties te gebruiken.

LinkedIn Ads biedt ruime mogelijkheden voor targeting, wat ervoor zorgt dat we goed kunnen instellen aan wie de advertenties getoond worden. Met Linkedin kunnen we, net als bij Facebook advertising en Instagram advertising, doelstellingen kiezen waar u de actie op wilt sturen. Waar andere social media zich vooral richten op geografische en demografische targeting, ligt bij LinkedIn de focus op het professionele gebied, zoals opleiding en functie.

LinkedIn dashboard

Community & Engagement

Als de doelgroep zich kan identificeren met de merkwaarden van uw organisatie, kan er een vaste groep volgers, ofwel community, rondom uw organisatie of merk ontstaan. Zij delen de interesse voor uw organisatie en gaan daarover online interactie aan in de vorm van likes en reacties. Bij het creëren van deze vorm van betrokkenheid, ofwel engagement, gaat het niet alleen om het zenden van een boodschap van uw organisatie naar de doelgroep. Het is juist van belang dat de doelgroep de boodschap oppikt en een gewenste actie uitvoert.

Met LinkedIn advertising kunnen we daar gericht op inspelen, omdat we weten wat er binnen de community speelt. Door uw doelgroep een bepaald gevoel bij uw bedrijf te geven, zodat het écht gaat leven onder het publiek, bouwt u uw naamsbekendheid verder uit.

iPhone with social media apps installed

Gebruik LinkedIn om uw organisatie bekend te maken onder een zakelijke doelgroep.

PositiveDigits helpt met het succesvol inzetten van LinkedIn advertising door:

 • Doelgroep

  Creatief omgaan met de targeting mogelijkheden

 • Rapporteren

  Heldere rapportage van de resultaten

 • Ontwikkeling

  Inhouse creatie van banner materialen, die aansluiten bij de merkbeleving

 • Bereik

  Ervaring met de meest gebruikte social media kanalen

 • Communicatie

  Duidelijke communicatie en kennisoverdracht

 • Gecertificeerd

  PositiveDigits is door Facebook geselecteerd als Marketing Partner

Op zoek naar een succesvolle langetermijnstrategie?

Neem Contact Op