1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Social Adverteren
 6. /
 7. Instagram

Instagram Adverteren

Visueel inspireren en producten ontdekken, bekijken en kopen

Instagram is een sociaal platform dat door velen wordt gebruikt om zich door foto’s en video’s te laten inspireren en nieuwe dingen te ontdekken.

Betaald Instagram adverteren maakt daar gebruik van: er wordt een gepromoot bericht tussen de posts geplaatst, daar waar uw potentiële klanten zich dagelijks bevinden. Dit maakt het een interessant platform om uw bedrijf of merk mee onder de aandacht te brengen.

Neem Contact Op 020 299 7200

Hoe kunnen wij uw organisatie helpen met Instagram Adverteren?

PositiveDigits helpt bedrijven bij het zo effectief mogelijk inzetten van advertenties op Instagram, waarbij we de social advertising campagnes continu optimaliseren. Op basis van de resultaten en salesdoelstellingen die we de campagnes meegegeven, kunnen we gericht sturen tijdens de klantreis. Dit maakt Instagram bij uitstek geschikt om in te zetten als advertentie hulpmiddel.

Bereik het publiek dat voor u belangrijk is

Hiervoor brengen we eerst uw doelgroep in kaart. Nadat we een goed beeld hebben gekregen van de doelgroep en hun beweegredenen, kijken we of Instagram hierbij aansluit. Zo ja, dan zetten we advertentiemogelijkheden zoals story, foto, video, carrousel of collectie optimaal in door de juiste targetingopties te gebruiken. Zo kan uw bedrijf met Instagram advertenties, doelstellingen als meer bekendheid, overweging en een grotere conversie realiseren.

Instagram on mobile phone

Community & Engagement

Als de doelgroep zich kan identificeren met de merkwaarden van uw organisatie, kan er een vaste groep volgers, ofwel community, rondom uw organisatie of merk ontstaan. Zij delen de interesse voor uw organisatie en gaan daarover online interactie aan in de vorm van likes en reacties. Bij het creëren van deze vorm van betrokkenheid, ofwel engagement, gaat het niet alleen om het zenden van een boodschap van uw organisatie naar de doelgroep. Het is juist van belang dat de doelgroep de boodschap oppikt en een gewenste actie uitvoert.

Met Instagram advertising kunnen we daar gericht op inspelen, omdat we weten wat er binnen de community speelt. Door uw doelgroep een bepaald gevoel bij uw bedrijf te geven, zodat het écht gaat leven onder het publiek, bouwt u uw naamsbekendheid verder uit.

Instagram art on rocky background

Gebruik Instagram Adverteren om op een aantrekkelijke manier de producten uit uw webshop te tonen of uw diensten onder de aandacht te brengen.

PositiveDigits helpt met het succesvol inzetten van Instagram Advertising door:

 • Doelgroep

  Creatief omgaan met de targeting mogelijkheden

 • Rapporteren

  Heldere rapportage van de resultaten

 • Ontwikkeling

  Inhouse creatie van banner materialen, die aansluiten bij de merkbeleving

 • Bereik

  Ervaring met de meest gebruikte social media kanalen

 • Communicatie

  Duidelijke communicatie en kennisoverdracht

 • Gecertificeerd

  PositiveDigits is door Facebook geselecteerd als Marketing Partner

Op zoek naar een succesvolle langetermijnstrategie?

Neem Contact Op