1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Social Adverteren
 6. /
 7. Facebook

Facebook Adverteren

Naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie

Facebook is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het sociale platform wordt door velen gebruikt om op de hoogte te blijven van familie en vrienden.

Betaald Facebook adverteren maakt daar gebruik van: er wordt een gepromoot bericht tussen de berichten van connecties geplaatst, daar waar uw potentiële klanten dagelijks doorheen scrollen. Dit maakt het een interessante manier om uw bedrijf of merk mee onder de aandacht te brengen.

Neem Contact Op 020 299 7200

Hoe kunnen wij uw organisatie helpen met Facebook Adverteren?

PositiveDigits helpt bedrijven bij het zo effectief mogelijk inzetten van ads op Facebook, waarbij we de social advertising campagnes continu optimaliseren. Op basis van de resultaten en salesdoelstellingen die we de campagnes meegegeven, kunnen we gericht sturen tijdens de klantreis. Dit maakt Facebook uitermate geschikt als saleskanaal.

Precieze targetingopties

Om uw gewenste doelgroep op het juiste moment in hun customer journey te bereiken, brengen we eerst uw doelgroep in kaart. Nadat we een goed beeld hebben gekregen van de doelgroep en hun beweegredenen, kijken we of Facebook daarbij aansluit. Zo ja, dan zetten we advertentiemogelijkheden optimaal in door de juiste targetingopties te gebruiken. Adverteren op Facebook is heel specifiek te segmenteren, er zijn duizenden targetingopties. We maken gebruik van zowel de geografische en demografische factoren, zoals interesses en gebeurtenissen.

Facebook login page

Retargeting

Met retargeting adverteren is het bovendien alsnog mogelijk om verloren bezoekers te laten converteren. Door gebruik te maken van een product feed, kunnen we het eerder bekeken product nogmaals tonen aan potentiële klanten.

Zo helpen we organisaties bij het halen van maximaal rendement uit campagne. We houden ons elke dag bezig met het testen, uitproberen en optimaliseren van Facebook advertenties, waardoor we te dure kliks, een te laag aantal kliks, gebrek aan analyse en uitblijven van resultaat voorkomen.

Facebook on mobile phone next to a MacBook

Community & Engagement

Als de doelgroep zich kan identificeren met de merkwaarden van uw organisatie, kan er een vaste groep volgers, ofwel community, rondom uw organisatie of merk ontstaan. Zij delen de interesse voor uw organisatie en gaan daarover online interactie aan in de vorm van likes en reacties. Bij het creëren van deze vorm van betrokkenheid, ofwel engagement, gaat het niet alleen om het zenden van een boodschap van uw organisatie naar de doelgroep. Het is juist van belang dat de doelgroep de boodschap oppikt en een gewenste actie uitvoert.

Met Facebook adverteren kunnen we daar gericht op inspelen, omdat we weten wat er binnen de community speelt. Door uw doelgroep een bepaald gevoel bij uw bedrijf te geven, zodat het écht gaat leven onder het publiek, bouwt u uw naamsbekendheid verder uit.

Facebook on mobile phone

We berekenen van iedere investering in uw Facebookcampagnes het rendement. U kunt dus exact zien hoeveel omzet er wordt behaald.

PositiveDigits helpt met het succesvol inzetten van Facebook advertising door:

 • Doelgroep

  Creatief omgaan met de targeting mogelijkheden

 • Rapporteren

  Heldere rapportage van de resultaten

 • Ontwikkeling

  Inhouse creatie van banner materialen, die aansluiten bij de merkbeleving

 • Bereik

  Ervaring met de meest gebruikte social media kanalen

 • Communicatie

  Duidelijke communicatie en kennisoverdracht

 • Gecertificeerd

  PositiveDigits is door Facebook geselecteerd als Marketing Partner

Op zoek naar een succesvolle langetermijnstrategie?

Neem Contact Op