1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. SEO

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Consumenten en bedrijven maken gebruik van zoekmachines zoals Google en Bing als ze informatie zoeken, ergens heen willen of een aankoop willen doen. Deze zoekmachines tonen met de organische zoekresultaten de best mogelijke antwoorden op die informatievragen. Uw bedrijf kan hierop inspelen, waardoor u in een vroegtijdig stadium een connectie ontwikkelt met potentiële klanten. Met zoekmachine optimalisatie, of SEO, kan de organische vindbaarheid van uw website worden verhoogd.

Neem Contact Op 020 299 7200

Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

SEO is een verzameling van technieken die als doel hebben een website beter vindbaar te maken op zoekmachines. Deze technieken zijn op te delen drie categorieën:

Content vs. Tech vs. Populairiteit

Content

Krachtige content voor iedere stap van de customer journey

Krachtige, onderscheidende content biedt de mogelijkheid om websitebezoekers te informeren en aan te zetten tot actie. Wanneer deze content ook aansluit op het zoekgedrag van uw doelgroep, vergroot u het bereik van uw website.

Wanneer we pakkende content combineren met zoekgedrag, kunnen potentiële klanten in alle fases van de customer journey uw website vinden via zoekmachines. Daarmee bouwt u een duurzame relatie op met uw doelgroep en wordt uw organisatie Top of Mind.

latin dictionary

Linkbuilding

Opbouwen van uw digitale populariteit

Zoekmachines bepalen op basis van talloze meetpunten of de content op uw website relevant is voor een zoekopdracht. Het aantal relevante verwijzingen van andere websites naar deze content is daarbij een belangrijke factor. Linkbuilding is het actief opbouwen van digitale populariteit door het vergaren van deze verwijzingen.

Door een combinatie van Content en Linkbuilding wordt het mogelijk hoger te scoren in Google. Door dit volledig datagedreven in te zetten, is het mogelijk om resultaatgericht te werk gaan.

electricity sparking

Techniek

Logische structuur in code en navigatie voor een naadloze, snelle klantervaring

Wanneer uw website technisch in orde is, draagt dit bij aan een goede klantervaring. Een hoge laadsnelheid en eenvoudige navigatie worden door websitebezoekers gewaardeerd. Daarnaast kan de website worden geoptimaliseerd zodat zoekmachines deze beter kunnen indexeren. Een technisch sterke website draagt bij aan uw vindbaarheid op zoekmachines en maximaliseert het resultaat van content en linkbuilding.

JavaScript code

Weten hoe wij uw onderneming kunnen versterken?

 • Datagedreven werkwijze

  Een werkwijze die zorgt dat uw organisatie grip krijgt op online marketing.

 • Meetbaarheid

  We maken uw belangrijkste KPI’s meetbaar.

 • Inzicht

  Glasheldere rapportages en marketing analyses.

 • Groei

  Focus op verbetering brengt uw bedrijf in beweging.

Uw doelgroep bereiken met een krachtige boodschap?

Neem Contact Op