1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. SEA
  6. /
  7. Microsoft advertising

Microsoft advertising

Vergroot uw online voetafdruk

Met Microsoft Advertising adverteert u in de zoekmachine van Microsoft: Bing.

In de snel groeiende digitale wereld wordt vaak vergeten dat Google niet voor iedereen de standaard zoekmachine is. Hoewel Bing in Nederland misschien niet bij iedereen top-of-mind is, groeit het wereldwijd en stijgt het gebruik. Microsoft is in Nederland goed voor meer dan 8% van al het zoekverkeer op desktops & laptops. Hier ligt voor veel ondernemingen een grote kans.

Neem Contact Op 020 299 7200

Hoe kunnen we uw onderneming helpen met Microsoft Advertising?

Via Google kan er weliswaar een groter publiek worden bereikt, maar de concurrentie is ook hoger. Dat is uiteraard geen probleem, maar wat als u campagnes kan uitbreiden op een minder concurrerende markt? Bij PositiveDigits onderzoeken we of Microsoft Advertising een aantrekkelijke aanvulling kan zijn op uw marketingmix en of we het slim kunnen inzetten om uw online afzetgebied te vergroten.

Voordelen Bing

Wist u dat Microsoft Advertising adverteert op de standaard zoekmachine van Internet Explorer en Microsoft Edge? Wanneer uw doelgroep deze browsers gebruikt, is Microsoft Advertising een goede zet. Hoewel Microsoft Advertising een aanzienlijk lager marktaandeel heeft dan Google Ads, liggen er voor ondernemingen zeker kansen.

Adverteren met Microsoft Advertising biedt een paar interessante voordelen:

  • Snel resultaat
  • Lage opstartkosten
  • Lagere klikprijzen dan Google Ads

Marktleiders in verschillende branches adverteren al op Bing. Het is dus interessant om dit te onderzoeken en om hierop in te spelen. PositiveDigits bekijkt graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Microsoft laptop

Een aantrekkelijke aanvulling op uw marketingmix?

Neem Contact Op