1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. SEA

SEA

Adverteren op Google of Bing

Als consumenten of bedrijven informatie zoeken, een aankoop willen doen of ergens heen willen, maken ze gebruik van zoekmachines als Google en Bing. Met SEA, of Search Engine Advertising, is het mogelijk om op zoekmachines uw producten en services onder de aandacht te brengen. Door op het juiste moment met tekst, beeld of videoadvertenties uw doelgroep te prikkelen kunt u ze verleiden tot conversie.

Neem Contact Op 020 299 7200

Wat kan SEA voor uw organisatie betekenen?

Om te ontdekken hoe we SEA effectief voor u kunnen inzetten, onderzoeken we in een marketing analyse het zoekgedrag van potentiële klanten en bestuderen we uw concurrenten. Tijdens deze analyse werken onze consultants nauw samen met uw productspecialisten. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie waarmee we doelgericht kunnen adverteren en uw rendement maximaliseren.

We maken uw marketing resultaten meetbaar en inzichtelijk, zodat u exact weet wat het rendement is van de Search Engine Advertising campagnes. We nemen uw organisatie mee in onze up-to-date expertise door middel van kennisdeling en transparante rapportages.

Google Analytics dashboard

Weten hoe wij uw onderneming kunnen versterken?

 • Datagedreven werkwijze

  Een werkwijze die zorgt dat uw organisatie grip krijgt op online marketing

 • Meetbaarheid

  We maken uw belangrijkste KPI’s meetbaar

 • Inzicht

  Glasheldere rapportages en marketing analyses

 • Groei

  Focus op verbetering brengt uw bedrijf in beweging

Doelgericht SEA inzetten en uw rendement maximaliseren?

Neem Contact Op