1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. SEA

SEA-marketing

Uw onderneming laten groeien met adverteren op zoekmachines

Met search engine advertising, kortweg SEA, brengen we uw organisatie onder de aandacht bij consumenten en bedrijven. Typen ze een vraag in op Google en sluit die aan op uw aanbod? Dan bereikt u potentiële klanten met relevante tekst-, beeld- of video-advertenties, bovenaan de zoekresultaten. Door direct aan te sluiten op de zoekvragen helpen we uw organisatie te groeien.

Neem Contact Op 020 299 7200

Zoekmachine-advertenties maken uw onderneming zichtbaar

Iemand start zijn of haar zoektocht bijvoorbeeld met de opdracht: “Keukenmachine kopen”. Met een SEA-campagne zorgt u ervoor dat die persoon bovenaan de zoekresultaten een advertentie ziet van de keukenmachines die u aanbiedt. Of neem de vraag: “Hoe kom ik van mijn muizenplaag af?” Heeft u een bedrijf in ongediertebestrijding, dan haakt u hierop in met advertenties over uw diensten.

Samen uw zichtbaarheid verhogen met Google SEA

SEA draait om meer dan alleen online zichtbaarheid; het gaat er ook om dat uw campagnes rendement opleveren. Onze SEA-specialisten weten hoe ze u met adverteren bovenaan de pagina krijgen van Google en Bing én hoe ze het maximale uit uw advertentiebudget halen. Door de resultaten te analyseren, kunnen ze de campagnes optimaliseren. Zo werkt u uitsluitend op basis van meetbare resultaten en dat werkt wel zo transparant.

Groeien met de juiste marketingmix

Wij brengen graag in kaart wat uw totale behoeften zijn op het vlak van online marketing. Online marketing bestaat namelijk uit verschillende diensten, waaronder SEA. Zetten we die verschillende componenten in de juiste verhouding en volgorde in, dan versterken ze elkaar. Dit is de basisgedachte waarmee we elke online marketingstrategie bouwen.

Samen gaan we voor meetbaar resultaat

Bent u benieuwd naar de ideale marketingmix voor uw organisatie? Neem dan snel contact op. We laten graag zien hoe u met SEA uw groeiambities kunt waarmaken.

Digitale slagkracht toevoegen aan uw organisatie?

Naam is niet geldig.
Telefoonnummer is niet geldig.
E-mailadres is niet geldig.
Bericht is niet geldig.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA van Google. Hierop zijn Google's Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Oeps, er ging iets mis bij het versturen van uw gegevens. Mail ons, zodat we u alsnog kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Waarom SEA bij PositiveDigits?

Wat is onze expertise?

Klanten komen met uiteenlopende vraagstukken terecht bij PositiveDigits. Deze vragen komen voornamelijk voort uit groeiambitie. Wij hebben zodanig onze werkwijze ingericht en expertise opgebouwd, dat wij uw online marketing-inzet structureel kunnen verbeteren, ongeacht de vraag, branche of het product.

Onze werkwijze:
 • marketinganalyse
 • strategie
 • planning
 • implementatie
 • optimalisatie

Wilt u ook groeien door middel van datagedreven SEA-campagnes?

Neem hier contact op

Wat is de missie van PositiveDigits?

Wat willen wij voor onze klanten?

Wij streven ernaar om de potentie van online marketing tastbaar te maken en verkleinen de afstand die ten opzichte van online marketing wordt ervaren. We combineren onderzoek, data, technologie en marketing, zodat onze klanten hun groeiambities op de korte en lange termijn kunnen waarmaken.

Meer online resultaat creëren voor uw organisatie?

Neem hier contact op

Waar is PositiveDigits gevestigd?

Locatie Waalwijk
 • Van Schijndelstraat 11
 • 5145 RE Waalwijk
 • 0416 745 168

Locatie Amsterdam
 • Delflandlaan 1
 • 1062 EA Amsterdam
 • 020 299 7200