1. Home
 2. /
 3. Amsterdam

Online Marketingbureau Amsterdam

Focus op online succes

Heeft u een E-Commerce of B2B website en wilt u meer omzet, leads of naamsbekendheid? Ervaar dan de resultaatgerichte werkwijze van online marketing bureau PositiveDigits in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het aanspreken van doelgroepen en het omzetten van klikken naar klanten. Door middel van datagestuurde analyse en gedetailleerde inzichten, focussen we op online succes voor uw organisatie. Of het nu gaat om een beter begrip van het effect van een campagne, een verdieping in de customer journey of om strategische beslissingen nemen, een investering in online marketing is onmisbaar om te groeien als bedrijf.

Neem Contact Op 020 299 7200

Grip op online marketing

We streven ernaar om de potentie van online marketing tastbaar te maken, zodat de afstand die vaak ervaren wordt ten opzichte van online marketing kan worden verkleind. De werkwijze van ons marketing bureau in Amsterdam zorgt ervoor dat uw organisatie grip krijgt op online marketing. We doorlopen met onze doelgerichte aanpak de volgende fases:

Slimme online keuzes

Als online marketing bureau in Amsterdam begeleiden en ondersteunen we organisaties bij het maken van slimme online keuzes. We gebruiken onze expertise om meer klanten voor uw onderneming te realiseren. Uw doel wordt ons doel en het behalen van positieve resultaten uit de campagnes wordt onze prioriteit. Transparantie is een van onze kernwaarden. Onze glasheldere rapportages waarmee wij u periodiek op de hoogte brengen van de prestaties dragen hier zeker aan bij. Bent u benieuwd hoe u het maximale uit het marketing budget u kunt halen? Of welke vervolgstappen u op het gebied van online marketing kunt nemen? Neem dan contact op met PositiveDigits, hét online marketing bureau in Amsterdam.

marketing strategy

Structureel doorontwikkelen op basis van data? Een krachtige werkwijze die u grip geeft op online marketing.

Waar kan PositiveDigits u mee helpen?

 • Transparantie

  Glashelder inzicht in de kosten en prestaties

 • Optimalisatie

  Verbetering van marketing inzet op een datagedreven werkwijze

 • Transitie

  Helpen bij de transitie naar omnichannel marketing

 • Groei

  Focus brengen aan te behalen doelstellingen

 • Ontwikkeling

  Zorgen voor een begrijpelijke vertaling van online marketing

Veelgestelde vragen

Waarom kiest u voor Online Marketing Bureau PositiveDigits?

Om uw bedrijf te laten groeien, is online marketing een waardevol instrument. Maar wát u ermee kunt bereiken en welke tools u kunt inzetten, is vaak minder duidelijk. Bij Online Marketing Bureau PositiveDigits Amsterdam maken we die mogelijkheden tastbaar en verkleinen we de afstand die vaak ten opzichte van online marketing wordt ervaren. Bovendien geloven we niet in een aanpak voor de korte termijn. Tijdens het traject proberen we haarscherp te krijgen wat er nodig is om een bepaalde online positie te verkrijgen. We zetten vervolgens een mix van kanalen in, waarbij we anticiperen op hoe de markt zich ontwikkelt. Zo hebben we al meerdere bedrijven aanzienlijk laten groeien.

Wat is er uniek aan de werkwijze van PositiveDigits?

Wij starten met een marketing analyse voordat we een strategie ontwikkelen. Daarmee zorgen we dat de strategie een fundering heeft op basis van data. In de strategie kunnen kwantitatieve doelstellingen worden opgesteld en daarmee worden de juiste marketingkanalen bepaald. Vervolgens maken we een planning en implementeren we de gekozen marketingkanalen. Omdat al onze services meetbaar worden ingezet, kunnen wij datagedreven optimaliseren. Met glasheldere rapportages brengen wij u periodiek op de hoogte van de prestaties.

Waarom bent u bij ons altijd welkom bent voor een vrijblijvend gesprek?

Net als de meeste ondernemers, zijn wij altijd gefocust op ons werk: resultaten verbeteren, optimalisaties doorvoeren en ons 100% inzetten voor onze klanten staan voorop. Inmiddels beschikken we over een divers klantenbestand, van mkb tot grote organisaties, maar het doel is altijd hetzelfde: de constante groei van een bedrijf. Hierdoor spreken we al snel dezelfde taal als de ondernemers waarmee we in gesprek gaan. Wilt u ook ontdekken wat PositiveDigits voor uw bedrijf kan betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij het kantoor van Online Marketing Bureau PositiveDigits in Amsterdam of Waalwijk.

Waar is PositiveDigits gevestigd?

Locatie Amsterdam
 • Delflandlaan 1
 • 1062 EA Amsterdam
 • 020 – 299 7200
Locatie Waalwijk
 • Van Schijndelstraat 11
 • 5145 RE Waalwijk
 • 020 – 299 7200

Op zoek naar een succesvolle langetermijnstrategie?

Neem Contact Op